Готвенето на пара е ценен помощник в борбата с наднорменото тегло и е изключително популярен кулинарен метод в цяла Европа. Той спомага за задържането, в максимална степен, на всички витамини и полезни хранителни вещества в храната. Продуктите запазват ярките си цветове и плътността си, вкусът им остава непроменен, а ароматът – наситен. Освен всичко това, ястията на пара се приготвят лесно и без да загарят.
Продуктът Микрогурме на Tupperware предлага нов, иновативен подход към приготвянето на здравословни ястия, като готви на пара в микровълнова фурна. Само напълнете резервоара с вода, поставете избраните продукти и гответе на пара.
Микрогурме представлява изключително практичен съд за готвене с иновативен дизайн, който предпазва храната от негативните влияния на микровълните и е специално разработен за готвене на нива, на няколко ястия едновременно.
До края на месец декември Микрогурме се предлага като специална оферта. Научете повече на www.tupperware.bg.
3. |
Изпрати
лично съобщение |
22.06.2015 че парата и варенето били по-полезни от пърженето си е една заблуда.При всяка топлина обработка на каквото и да е се губят всички полезни качества и няма полза.Дори равни дози храна сготвена пържена или на пара са с еднакво качество , но ако се набляга повече на пърженето тогава вече негативния ефект е на лице.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
31.03.2015 Сега може да се вземе на 40 % отстъпка
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
18.02.2015 Като говорите за полезно, готвенето на микровълнова изобщо не може да се нарече полезно.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...