С „Бон Апети” на риба с бира за Деня на Лом!

04.09.2016
0
128379

Ломска риба и бира ще хапнат и пийнат жителите и гостите на Лом по време на Рибния фест в града.

Водещите на кулинарното шоу „Бон Апети” по Нова телевизия – Лора и Стоян – ще демонстрират, как се приготвя сом от Лом.

 

 

 


Рибено-биреното пиршество
започва от 16.00 ч. на 18 септември в Дунавския парк и е един от основните акценти в програмата на Община Лом, посветена на Деня на Лом – 17 септември, „Вяра, Надежда, Любов”.  

На феста „На риба с бира в Лом”
вкусни рибни манджи ще готвят не само Лора и Стоян. Своите кулинарни умения ще демонстрират също и местни рибари, ученици от Професионалната гимназия по хранене и земеделие „Дмитрий Менделеев”, готвачи от ломски ресторанти, общинари, журналисти и всеки, който пожелае.

Гостите на Рибния фест
ще могат да опитат прочутата дунавска саламура, риба плакия, пържен уклей и още много вкуснотии, приготвени с риба от Дунав.

Това е първият Рибен фест в град Лом, като идеята на Община Лом е, празникът да стане ежегоден и в него да се изявяват както професионални готвачи, така и любители.

 



Коментари (0)

БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: