Причината е, че мускулите на рибата са рехави, месото й съдържа много вода и това е идеална възможност в нея да се развиват всякакви бактерии. Затова когато купувате риба гледайте да е прясна, сгответе я веднага и не я притопляйте. А и освен това ще изсъхне, което ще влоши и вкусовите й качества.
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...