Защо не се притоплят ястията с риба?

05.11.2013
0
2158

Причината е, че мускулите на рибата са рехави, месото й съдържа много вода и това е идеална възможност в нея да се развиват всякакви бактерии. Затова когато купувате риба гледайте да е прясна, сгответе я веднага и не я притопляйте. А и освен това ще изсъхне, което ще влоши и вкусовите й качества.

Pinterest


Коментари (0)



179 ДУШИ ОНЛАЙН
Марияна Павлова се регистрира в сайта.
Цветалина се регистрира в сайта.
Силвия коментира рецептата Пилешко с паста на фурна
Силвия се регистрира в сайта.
Eli Petrova се регистрира в сайта.
Elena Bejan се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта