принтирай

Сос “Чимичури”

Дата:

Любимият сос на Аржентина

Необходими продукти:


2 връзки магданоз
1 връзка пресен лук
1 голяма глава чесън
180 мл зехтин
90 мл оцет
1 с. л. сухо чили
2 ч. л. сол
1 ч. л. сух риган
1 ч. ч. хладка вода
 

Начин на приготвяне:

1.http://www.bonapeti.bg/uploads/recipes/rec5965/steps/Sos 11.bmp Магданозът, лукът и чесънът се почистват и заедно с останалите продукти за соса, без водата, се слагат в блендер и се смилат.

2.http://www.bonapeti.bg/uploads/recipes/rec5965/steps/Sos 21.bmp Накрая се добавя водата и отново се разбива за кратко.

3.http://www.bonapeti.bg/uploads/recipes/rec5965/steps/Sos 31.bmp Сосът се поднася към препечени филийки, меса, емпанади и др.
 



принтирай