Бабина халвичка

Дата: 24.07.2009
Източник: Бон Апети
 Бабина халвичка
 
Необходими продукти:
1 ч. ч. маджун (5-6 с. л. сладко от сини сливи)
1 ч. ч. орехови ядки
4 с. л. свинска мас
2-3 с. л. царевично брашно
2-3 с. л. пшенично брашно
 

Начин на приготвяне:
1
 Бабина халвичкаСвинската мас се разтопява в тиган.
2
 Бабина халвичка 2Добавят се 2-3 с. л. царевично и 2-3 с. л. пшенично брашно и се запича.
3
 Бабина халвичка 3Разбърква се, докато сместа стане на трохи, след което се слага маджунът.
4
 Бабина халвичка 4Сипват се топла вода и счуканите орехови ядки.
5
 Бабина халвичка 5Халвата се разбърква и се поднася поръсена със смлени орехови ядки.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


351 ДУШИ ОНЛАЙН
Boychev Bobito се регистрира в сайта.
Malina Valkova се регистрира в сайта.
Svilena Dimitrova се регистрира в сайта.
Milena Hubenova коментира рецептата Сладки с тиква и стафиди
Milena Hubenova се регистрира в сайта.
Jah Nikolov коментира рецептата Ягодов релиш
Jah Nikolov се регистрира в сайта.
Preslava Tsoneva се регистрира в сайта.
Петя Генева се регистрира в сайта.
Reni Khan коментира рецептата Свински пържоли на тиган
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта