24-часова редена мексиканска салата

Дата: 14.11.2005
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 салата "Aйсберг" (200 г)
200 г майонеза
200 г заквасена сметана
1 морков
2 домата
5-6 репички
2 кренвирша
100-150 г кашкавал
200 г червен боб
200 г царевица
2 щипки риган
 

Начин на приготвяне:
1
24-часова редена мексиканска салатаЛистата на салатата "Айсберг" се накъсват и се заливат със студена вода. След това се нарязват на жулиени и една част се поставят в купа.
2
24-часова редена мексиканска салата 2Доматите се нарязват на полумесеци, кренвиршите – на кръгчета, кашкавалът – на кубчета, морковът се настъргва.
3
24-часова редена мексиканска салата 3В купата се редят последователно царевица, червен боб, домати и кренвирши. Покриват се с нов ред домати, ивици салата и настърган морков.
4
24-часова редена мексиканска салата 4Накрая салатата се поръсва с кубчета кашкавал и се полива с предварително разбитите продукти за дресинга. Оставя се да престои 24 часа в хладилник, след което се украсява с кръгчета репички и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


161 ДУШИ ОНЛАЙН
Jah Nikolov коментира рецептата Баклава с орехи
Jah Nikolov коментира рецептата Шаран на фурна
Bistra Nikolova се регистрира в сайта.
Radka Chervenkova се регистрира в сайта.
Amada коментира рецептата Супа от тиква и моркови
Anny Grigorova коментира рецептата Тракийски сарми
Anny Grigorova се регистрира в сайта.
Amada коментира рецептата Сладки с тиква и стафиди
Елена Миланова коментира рецептата Домашен бекон
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта