Торта с бишкоти и крем "Мока"
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
23.09.2022 Вкусен и ароматен сладкиш!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
02.11.2017 Любим сладкиш
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
25.01.2017 Класика! Много хубаво сладко!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
05.02.2016 Агнесата я правим от десетилетия в моето семейство без да слагаме във фурната с глазурата да се изсушава. А след като намажем глазурата я оставяме в хладилник за една нощ да се засуши. Но сега така го правя като Вас! Любим десерт!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
31.08.2015 Ружа, почти винаги коричката леко се начупва по краищата на този сладкиш, тъй като глазурата се втвърдява. За да избегнеш начупване, може да опиташ да разрежеш готовия сладкиш с нагрят нож, потопен във вода.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...