Агнешка дроб сарма

Дата: 01.06.2005
Източник: Бон Апети
Агнешка дроб сарма
 
Необходими продукти:
200 г агнешки дреболии
5-6 с. л. олио
3-4 стръка магданоз
3-4 стръка джоджен
3-4 стръка целина
100-150 г ориз
1 обелен домат
1 морков
1 глава лук
1 агнешко було
2 щипки черен пипер
 

Начин на приготвяне:
1
Агнешка дроб сармаДреболииите се сваряват и се нарязват.
2
Агнешка дроб сарма 2Морковите и лукът се нарязват наситно и се запържват в олио заедно с дреболиите.
3
Агнешка дроб сарма 3Прибавят се нарязаните магданоз, целина и джоджен и се овкусява с черен пипер и сол.
4
Агнешка дроб сарма 4Когато сармата се охлади, се поставя в агнешко було (кърпа), като на дъното се слага кръгче от обеления домат. Пече се 10 минути в предварително загрята фурна при температура 180 градуса.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Иванка Тошева се регистрира в сайта.
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
Гери Донкова се регистрира в сайта.
Maria Koleva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта