Агнешка дроб сарма

Източник: Бон Апети
Дата: 01.06.2005
Агнешка дроб сарма
 
Необходими продукти:
200 г агнешки дреболии
1 агнешко було
1 глава лук
1 морков
1 обелен домат
100-150 г ориз
3-4 стръка целина
3-4 стръка джоджен
3-4 стръка магданоз
5-6 с. л. олио
2 щипки черен пипер


Начин на приготвяне:
1
Агнешка дроб сарма
Дреболииите се сваряват и се нарязват.
2
Агнешка дроб сарма 2
Морковите и лукът се нарязват наситно и се запържват в олио заедно с дреболиите.
3
Агнешка дроб сарма 3
Прибавят се нарязаните магданоз, целина и джоджен и се овкусява с черен пипер и сол.
4
Агнешка дроб сарма 4
Когато сармата се охлади, се поставя в агнешко було (кърпа), като на дъното се слага кръгче от обеления домат. Пече се 10 минути в предварително загрята фурна при температура 180 градуса.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Карамел коментира рецептата Венециански бисквити
Трифонова се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Крем „Печено мляко”
Rosy коментира рецептата Гофрети
Rosy сготви Гофрети
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: