Агнешка запеканка

Дата: 22.02.2006
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
100 г пресни гъби
50 г топено сирене
50 г кашкавал
2 с. л. зехтин
1/2 ч. л. джоджен
 

Начин на приготвяне:
1
Агнешка запеканкаАгнешката глава се сварява, след което се обезкостява. Гъбите се нарязват наситно и се задушават в зехтина.
2
Агнешка запеканка 2Месото се добавя към задушените гъби, слага се нарязаното топено сирене, разбърква се.
3
Агнешка запеканка 3Ястието се прехвърля в керамична гондола и се покрива с нарязания на малки кубчета кашкавал. Поставя се в студена фурна, която постепенно се загрява. Когато кашкавалът се зачерви, запеканката е готовa за сервиране.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


252 ДУШИ ОНЛАЙН
Reni Khan се регистрира в сайта.
Vasilena Vasileva се регистрира в сайта.
Petya Hristova се регистрира в сайта.
Zornitsa Dikova коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Natasha Tasheva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта