Агнешки чревца на фурна

Дата: 24.02.2003
Източник: Бон Апети
Агнешки чревца на фурна
 
Необходими продукти:
1 кг агнешки черва
30-50 г краве масло
1 ч. л. джоджен
1 ч. л. червен пипер
1 ч. л. босилек
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Агнешки чревца на фурнаЧревцата се измиват добре и се събират в сноп, чийто край се завързва със здрав канап. Снопът се разделя на три и се оплита плитка. Свободният край също се стяга с канап.
2
Агнешки чревца на фурна 2Плитката се посолява, овкусява се с подправките и се намазва с масло. Поставя се в тава, до средата на която се налива вода, и се пече около 2 часа на умерена фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


242 ДУШИ ОНЛАЙН
Гергана Спасова коментира рецептата Лазаня "Болонезе"
Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта