Агнешки котлети с вино и розмарин

Дата: 11.07.2015
Източник: мариела
ТИТЛА: Главен готвач
Агнешки котлети с вино и розмарин
 
Необходими продукти:
2 агнешки котлета
1 голяма глава кромид лук
1/2 ч. ч. червено вино
олио
соев сос
червен пипер
черен пипер
розмарин
сол
 

Начин на приготвяне:
1
Овкусете агнешките котлети със сол, черен и червен пипер.
2
Подредете ги в малка тавичка и ги поръсете с розмарин.
3
Покрийте ги с лука, нарязан на филийки и ги залейте със соев сос на око и малко олио. Притиснете леко с пръсти.
4
Покрийте тавата и оставете котлетите да се овкусят за 3-4 часа.
5
Преди да сложите котлетите във фурната, ги залейте с вино и покрийте тавата с алуминиево фолио.
6
Печете за 1 час в предварително загрята на 200 градуса фурна. След това махнете фолиото и запечете за около 10 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

11.05.2016
Използвах маринатата за късчета агнешко месо :)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


186 ДУШИ ОНЛАЙН
Denitsa Grudeva се регистрира в сайта.
Ginka Georgieva се регистрира в сайта.
Валентина Христова се регистрира в сайта.
Гергана Спасова коментира рецептата Лазаня "Болонезе"
Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта