Агнешко задушено с боб

Дата: 12.07.2015
Източник: Красимира
ТИТЛА: Експериментатор
Агнешко задушено с боб
 
Необходими продукти:
1 стрък праз
400 г месо от агнешка плешка
250 г боб
2 домата
сос „Уорчестър“
сол
мащерка
дафинов лист
лук
чесън
 

Начин на приготвяне:
1
В тенджера под налягане слагаме 1 1/2 ч. ч. нарязан лук и изсипваме боба.
2
Наливаме 3-4 ч. ч. вода и добавяме нарязаните домати, подправките и месото. Предварително може да отстраним мазните части на месото, тъй като острият вкус при агнешкото и овчето месо се дължи основно на мазнината.
3
Когато вентилът на тенджерата покаже, че налягането е достатъчно, засичаме 30 минути и ястието е готово. Можем да се поднесе с кускус.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


245 ДУШИ ОНЛАЙН
Яница Василева се регистрира в сайта.
Златка Техова се регистрира в сайта.
Светлана коментира рецептата Пиле фрикасе
Kiakka Anna се регистрира в сайта.
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта