Лазаня "Болонез" с гъби
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
21.01.2020 При мен не се получи! Стана много гъста сместа!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
25.03.2017 Лесно и вкусно, но с малко ванилия ще е още по-добре. ;)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
25.11.2015 За втори път правим тази рецепта става бързо,лесно и вкусно.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...