Ананасов пай

Рецепта от книгата "Хранене на детето при стомашни проблеми и алергии"
Източник: Бон Апети
Дата: 23.11.2007

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
600 г шайби консервиран ананас
70 г захар
4 яйца
3-4 филии безглутенов хляб (150 г)
1 с. л. царевично олио
1 ч. л. безглутенова ванилия
1 ч. л. канела
1 ч. л. сода


Начин на приготвяне:
1
Ананасов пай
Филиите хляб се нарязват на кубчета.
2
Ананасов пай 2
Шайбите ананас се нарязват на малки парчета.
3
Ананасов пай 3
Яйцата и захарта се разбиват с миксер.
4
Ананасов пай 4
В получената смес се сипват нарязаните филии и ананас.
5
Ананасов пай 5
Прибавя се содата и се ароматизира с ванилия и канела.
6
Ананасов пай 6
Налива се царевичното олио и се разбърква добре.
7
Ананасов пай 7
Сместа се пресипва в намазнена тавичка и повърхността се заравнява.
8
Ананасов пай 8
Паят се слага в предварително загрята на 180 градуса фурна и се пече 45 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: