Андалуско гаспачо

Гост: Хосе Луис Руиз Комино
Източник: Бон Апети
Дата: 30.09.2008
Андалуско гаспачо
 
Необходими продукти:
500 г домати
1 краставица
1 зелена чушка
1 червена чушка
1 скилидка чесън
1/2 глава лук
5 филии хляб
3-4 с. л. винен оцет
5-6 с. л. зехтин
1 ч. л. кимион
магданоз за поръсване



Начин на приготвяне:
1
Андалуско гаспачо
Доматите, обелените краставици, чушките и лукът се нарязват наедро и се смесват в купа.
2
Андалуско гаспачо 2
Отгоре се слагат филии хляб, които се поръсват с нарязаната скилидка чесън.
3
Андалуско гаспачо 3
Полива се с оцет и зехтин и се поръсва със сол и кимион.
4
Андалуско гаспачо 4
Ястието се полива със студена вода и се оставя да отлежи, след което се пюрира.
5
Андалуско гаспачо 5
Получената смес се прецежда и гаспачото се поднася поръсено с наситнен магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


117 ДУШИ ОНЛАЙН
Mariyana Petrova коментира рецептата Сельодка под шуба
Mariyana Petrova коментира рецептата Сельодка под шуба
Миленски коментира рецептата Сарми с лапад и булгур
Миленски се регистрира в сайта.
Slaveya се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: