Андалуско гаспачо

Дата: 30.09.2008
Източник: Бон Апети
Андалуско гаспачо
 
Необходими продукти:
500 г домати
1 ч. л. кимион
5-6 с. л. зехтин
3-4 с. л. винен оцет
5 филии хляб
1/2 глава лук
1 скилидка чесън
1 червена чушка
1 зелена чушка
1 краставица
магданоз за поръсване
 

Начин на приготвяне:
1
Андалуско гаспачоДоматите, обелените краставици, чушките и лукът се нарязват наедро и се смесват в купа.
2
Андалуско гаспачо 2Отгоре се слагат филии хляб, които се поръсват с нарязаната скилидка чесън.
3
Андалуско гаспачо 3Полива се с оцет и зехтин и се поръсва със сол и кимион.
4
Андалуско гаспачо 4Ястието се полива със студена вода и се оставя да отлежи, след което се пюрира.
5
Андалуско гаспачо 5Получената смес се прецежда и гаспачото се поднася поръсено с наситнен магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
Нина Арапкюлиева се регистрира в сайта.
Jolly сготви Меденки
Светлозар се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта