Андалуско кьопоолу

Дата: 24.07.2009
Източник: Бон Апети
Андалуско кьопоолу
 
Необходими продукти:
4 патладжана
1/2 глава лук
2 сварени яйца
1 к. ч. олио
1-2 с. л. магданоз
1 ч. л. бял пипер
червен пипер за поръсване
 

Начин на приготвяне:
1
Андалуско кьопоолуПатладжаните се обелват, нарязват се надребно и се сипват в купа.
2
Андалуско кьопоолу 2Добавят се наситнените сварени яйца, лук и магданоз.
3
Андалуско кьопоолу 3Овкусява се с олио, сол и бял пипер. Разбърква се добре.
4
Андалуско кьопоолу 4При сервиране разядката се поръсва с червен пипер.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Златка Техова се регистрира в сайта.
Светлана коментира рецептата Пиле фрикасе
Kiakka Anna се регистрира в сайта.
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта