Антипасти

Дата: 04.06.2010
Източник: Бон Апети
Антипасти
 
Необходими продукти:
40 г патладжан
100 г пъпеш
50 мл зехтин
1 г черен пипер
1 г сол
50 мл бяло вино
20 г „Пармезан”
15 г сос „Песто“
20 г чесън
30 г фенел (резене)
40 г гъби
60 г зелени и червени чушки
40 г тиквичка
80 г прошуто (2–3 лентички)
 

Начин на приготвяне:
1
АнтипастиЗеленчуците се нарязват и се оставят за около 30 минути в марината от зехтина, солта и пипера.

2
Антипасти 2Изваждат се от нея и се запечатват на силно сгорещен оребрен тиган. Гасят се с виното.
3
Антипасти 3Изваждат се, поставят се в подходящ съд и се оставят да изстинат, след това се слагат в хладилник на температура 0–4 градуса за около 1 час.
4
Антипасти 4Пъпешът се обелва, разрязва се на два резена, които се обвиват с прошутото.
5
Антипасти 5Поднася се в подходяща чиния, като се залива със соса „Песто“ и филиран „Пармезан“, а върху пъпеша с прошутото се забучва малка вилица.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


212 ДУШИ ОНЛАЙН
Марияна Павлова се регистрира в сайта.
Цветалина се регистрира в сайта.
Силвия коментира рецептата Пилешко с паста на фурна
Силвия се регистрира в сайта.
Eli Petrova се регистрира в сайта.
Elena Bejan се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта