Антипасто кебап

Дата: 30.08.2001
Източник: Бон Апети
Антипасто кебап
 
Необходими продукти:
200 г шпеков салам
1 ч. л. риган
1 ч. л. чесън на прах
1 с. л. ябълков оцет
2 с. л. лимонов сок
1 к. ч. зехтин
100 г зелени маслини
2 домата, нарязани на кубчета
100 г черни маслини
2 тиквички, нарязани на кубчета
2 червени чушки, нарязани на квадратчета
сол и черен пипер
 

Начин на приготвяне:
1
Антипасто кебапСаламът се нарязва на не много тънки кръгчета. Върху всяко кръгче се поставя по парче чушка. Завива се и се нанизва на шишче. Последователно се редуват тиквички, черна маслина, домат, зелена маслина.
2
Антипасто кебап 2Приготвя се марината от предвидените продукти. Шишчетата се намазват обилно с маринатата и се пекат на силно сгорещена скара по 5 минути от всяка страна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


116 ДУШИ ОНЛАЙН
Zornitsa Dikova коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Natasha Tasheva се регистрира в сайта.
Verdjity Ivelinova се регистрира в сайта.
Росица коментира рецептата Постни мекици
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта