Антипасто кебап

Източник: Бон Апети
Дата: 30.08.2001
Антипасто кебап
 
Необходими продукти:
200 г шпеков салам
2 червени чушки, нарязани на квадратчета
2 тиквички, нарязани на кубчета
100 г черни маслини
2 домата, нарязани на кубчета
100 г зелени маслини
1 к. ч. зехтин
2 с. л. лимонов сок
1 с. л. ябълков оцет
1 ч. л. чесън на прах
1 ч. л. риган
сол и черен пипер


Начин на приготвяне:
1
Антипасто кебап
Саламът се нарязва на не много тънки кръгчета. Върху всяко кръгче се поставя по парче чушка. Завива се и се нанизва на шишче. Последователно се редуват тиквички, черна маслина, домат, зелена маслина.
2
Антипасто кебап 2
Приготвя се марината от предвидените продукти. Шишчетата се намазват обилно с маринатата и се пекат на силно сгорещена скара по 5 минути от всяка страна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


160 ДУШИ ОНЛАЙН
Карамел коментира рецептата Венециански бисквити
Трифонова се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Крем „Печено мляко”
Rosy коментира рецептата Гофрети
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: