Арабски айран

Дата: 19.07.2004
Източник: Бон Апети
Арабски айран
 
Необходими продукти:
1 кофичка кисело мляко
10–15 листа джоджен
500 мл газирана вода
1 ч. л. сол
 

Начин на приготвяне:
1
Арабски айранКиселото мляко се разбива с миксер заедно със ситно нарязаните листа джоджен и солта в продължение на 5 минути.
2
Арабски айран 2Налива се леденостудената газирана вода, разбива се още 2–3 минути и айранът е готов за консумиране.

Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

02.07.2015
Нестандартен ,но вкусен!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


480 ДУШИ ОНЛАЙН
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
Кремена коментира рецептата „Вита“ торта
Blue сготви Миш-маш
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта