Арменски котлет

Дата: 18.05.2002
Източник: Бон Апети
Арменски котлет
 
Необходими продукти:
4 свински котлета
1 глава лук
1 ч. л. чубрица
1 ч. л. червен пипер
 

Начин на приготвяне:
1
Арменски котлетКотлетите престояват в маринатата поне 24 часа при температура 7-10 градуса.
2
Арменски котлет 2Маринованите котлети се нанизват на метални шишове и се пекат на жар по 25-30 минути от всяка страна. След това се сервират.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


193 ДУШИ ОНЛАЙН
Деси коментира рецептата Бяла торта „Гараш“
Jah Nikolov коментира рецептата Баклава с орехи
Jah Nikolov коментира рецептата Шаран на фурна
Bistra Nikolova се регистрира в сайта.
Radka Chervenkova се регистрира в сайта.
Amada коментира рецептата Супа от тиква и моркови
Anny Grigorova коментира рецептата Тракийски сарми
Anny Grigorova се регистрира в сайта.
Amada коментира рецептата Сладки с тиква и стафиди
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта