Ароматни рулца от риба треска със сьомга и горчичен сос

Дата: 23.03.2010
Източник: Бон Апети
Ароматни рулца от риба треска със сьомга и горчичен сос
 
Необходими продукти:
4 филета от риба треска
1 връзка див лук
30 г каперси
1 връзка мащерка
1/2 с. л. мед
50 мл зехтин
20 мл бял оцет
1 ч. л. хрян
1 с. л. едрозърнеста горчица
4 стръка пресен лук
1 филе от сьомга
сол и бял пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Ароматни рулца от риба треска със сьомга и горчичен сосСтръковете пресен лук се попарват за 1 минута във вряла вода и се охлаждат. Винегретът се приготвя, като горчицата, хрянът, оцетът, зехтинът и медът се разбъркват до получаването на хомогенна смес.
2
Ароматни рулца от риба треска със сьомга и горчичен сос 2Върху разтвореното филе от треска се поставя парче от сьомгата, поръсва се с част от мащерката, сол и бял пипер и се навива на стегнато руло, което се завързва с попарения пресен лук.
3
Ароматни рулца от риба треска със сьомга и горчичен сос 3В тенджера се налива 1 пръст вода и се прибавя останалата мащерка. Съдът се поставя на пара и рибата се задушава около 7 минути. Сервира се в чиния с горчичения винегрет и се поръсва с каперсите и нарязания див лук за аромат.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


204 ДУШИ ОНЛАЙН
Denitsa Grudeva се регистрира в сайта.
Ginka Georgieva се регистрира в сайта.
Валентина Христова се регистрира в сайта.
Гергана Спасова коментира рецептата Лазаня "Болонезе"
Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта