Аспержи с рохки яйца

Дата: 16.11.2015
Източник: ДЕСИСЛАВА
ТИТЛА: Чирак
Аспержи с рохки яйца
 
Необходими продукти:
400 г зелени аспержи
8 яйца
4 с. л. масло
настърган пармезан на вкус
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Аспержите се почистват и се бланшират във вряща вода за 8 минути. Изваждат се и шоково се охлаждат в студена вода. След това се запържват в маслото, подправят се със сол и черен пипер и след 3-4 минути се изваждат.
2
Яйцата се слагат в студена вода и 4 минути след завирането й се изваждат, за да останат рохки.
3
Аспержите се поднасят с яйцата, поръсени с настърган пармезан.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


202 ДУШИ ОНЛАЙН
Петя Генева се регистрира в сайта.
Reni Khan коментира рецептата Свински пържоли на тиган
Иван Ангелов се регистрира в сайта.
Ели Лилова се регистрира в сайта.
Nikolina Emilova Stamenkova се регистрира в сайта.
Дарена Йовкова се регистрира в сайта.
Kristina Mihaylova коментира рецептата Паста с пиле и моцарела
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта