Баба Гануш

Дата: 10.08.2002
Източник: Бон Апети
Баба Гануш
 
Необходими продукти:
2-3 патладжана
2-3 с. л. лимонов сок
6-7 с. л. зехтин
1 клонка джоджен
5-6 клонки магданоз
1 чушка
1 домат
1 глава лук
1 скилидка чесън
сол
 

Начин на приготвяне:
1
Баба ГанушПатладжаните се пробождат на няколко места и се пекат 10-15 минути на 220 градуса. Лукът, джодженът, чушката и доматът се нарязват наситно.
2
Баба Гануш 2Изпечените патладжани се обелват и се нарязват надребно, чесънът се счуква.
3
Баба Гануш 3Всички продукти се слагат в купа, подправят се със сол, зехтин и лимонов сок и хубаво се разбъркват.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

19.12.2014
Този човек знае какво прави. Опитайте тази рецепта - на мен ми хареса!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
Гери Донкова се регистрира в сайта.
Maria Koleva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта