Бабина чорбица с наденица

Дата: 08.01.2008
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
500-600 г кисело зеле
300 г сурова наденица
100 г праз лук
40 г свинска мас
100-150 мл готварска сметана
2 дафинови листа
1 с. л. червен пипер
1 с. л. брашно
 

Начин на приготвяне:
1
Бабина чорбица с наденицаЛукът се нарязва надребно и се задушава в загрятата мазнина. След като омекне, се прибавят целите парчета наденица.
2
Бабина чорбица с наденица 2Задушената наденица се изважда и се нарязва на шайби.
3
Бабина чорбица с наденица 3Лукът се поръсва с червен пипер и брашно, разбърква се, залива се с 2 л вода и се кипва.
4
Бабина чорбица с наденица 4
Прибавя се нарязаното надребно зеле, супата се подправя с дафинов лист, посолява се и се вари още около 15 минути.


5
Бабина чорбица с наденица 5След това се връщат нарязаните наденички, налива се сметаната и се вари още 15 минути. Готовата супа може да се гарнира с люти чушки.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Nikolina Emilova Stamenkova се регистрира в сайта.
Дарена Йовкова се регистрира в сайта.
Kristina Mihaylova коментира рецептата Паста с пиле и моцарела
Петя Попова коментира рецептата Захарен пирог
Петя Попова се регистрира в сайта.
Милка коментира рецептата Киноа със зеленчуци
Милка се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта