Крокенбуш
Лора и Стоян
10. |
Изпрати
лично съобщение |
21.10.2014 Багетите станаха чудесни препоръчвам рецептата на всеки !!!!
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
21.05.2014 Много вкусни ми станаха багетите, но ги направих с 250 грама пълнозърнесто брашно и 250 грама бяло. Супер вкусно!
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
21.12.2013 Много вкусен домашен хляб с хрупкава кора и апетитна сърцевина. Вместо тиквени семки сложих сусам, а вместо прясно мляко намазах багетата със 1 супена лъжица вода и 1 с.л. олио, тъй като са пости. :)
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
21.05.2014 Много вкусна рецепта.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 страхотна,уникална,перфектна
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...