Шоколадов мус с ябълки
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
25.08.2019 Супер!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.2014 Баклавата се получи наистина много сполочлива!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
15.11.2014 Стана много вкусна, а и лесно и бързо се приготвя.Благодаря!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
15.11.2014 Направих сиропа с около 700 мл. вода и мисля, че може да поеме още мъничко...250 мл. вода ми се сториха твърде малко...но корите ми са 500 гр. и пак са 15 бройки...сиропа е на око ;)
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...