Бананов кейк с лешникова глазура
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
29.07.2017 Много интересна рецепта. Отне ми доста време да я приготвя, но си заслужаваше. Следващия път ще намаля количеството смес за блатовете с 1/3 или дори наполовина за да се усещат повече кремовете, а и да стане малко по-ниска.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
28.12.2014 много хубава по хубава от неделя
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
18.07.2014 Обожавам я и за това я правя,купувам бананите,но си имам собствено производство лешници,те са ми от полза за стимулиране на черния дроб.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
03.07.2014 Много вкусна торта!!!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
02.07.2014 Супер!
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...