Пелмени с гъби и кисело зеле
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
27.03.2015 Мммммммммммм... много за вкусни. Даже и на следващия ден са просто чудесни!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
04.02.2014 Станаха много вкусни и хрупкави, направих ги за бъдни вечер.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
02.02.2014 много вкусно
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
20.12.2013 нещо разли4но
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
07.01.2014 Корите просто трябва да са по-дебели, ще се получи и с тези за сач.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...