Баница с праз лук

Дата: 06.02.2014
Източник: Neli Micheva
ТИТЛА: Чирак
Баница с праз лук
 
Необходими продукти:
1 кори за баница
1 ч. ч. ориз
7 стръка праз
сол,червен и черен пипер на вкус
50мл олио
 

Начин на приготвяне:
1
Оризът се сварява, докато омекне. Добавя се сол на вкус.
2
В съд се слага олиото, загрява се и се запържва празът нарязан наситно. Прибавя се сол, черен и червен пипер на вкус. След като омекне, празът се добавя оризът и се разбърква добре.
3
Тавата се намазва с олио.Вземат се 2 кори слага се от плънката и се навива на руло и така докато свърши плънката. В загрята на 220 градуса фурна се слага да се опече за половин час. Изважда се и се пръска с вода слага се една кърпа за да омекне. И е готово. Добър апетит!
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

26.03.2016
Страхотна баница, подходяща за вегани и за хора, които постят. На мен много ми хареса, с удоволствие ще я направя пак!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


390 ДУШИ ОНЛАЙН
Bedriya Arif се регистрира в сайта.
Стела Костадинова се регистрира в сайта.
Doncho Donchev се регистрира в сайта.
Георги Георгиев се регистрира в сайта.
Иванка Тошева се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта