Кифлички с шоколад
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
25.04.2014 Направих баницата с повечко зелен лук поради липса на праз, а от себе си добавих 2 стръка пресен чесън и 4 яйца. Лошото е, че изчезна много бързо, но аз по това познавам, че съм се справила добре. Благодаря за рецептата!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
04.01.2014 Тази баница я приготвям много често, но към плънката добавям и 2-3 яйца.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
24.12.2013 тази рецепта изобщо не може да ме впечати,сготвих я и не ми хареса много
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
23.12.2013 Много полезна и вкусна баница. Приготвя се доста бързо. А вкусът й е неописуем ... наситен и много ароматен. Научих я от майка ми, ще се радвам да науча хората в страницата на Бон Апети, да я предам нататък :)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
17.05.2014 Разбира се, и с други зелении е чудесна :))
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...