Барбекю сос с праскови

Малко сладък, леко пикантен и леко кисел
Източник: Бон Апети
Дата: 25.08.2017

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 с. л. краве масло
2 скилидки чесън
1/2 глава лук
3 праскови
2 с. л. кафява захар „Мусковадо“
1 ч. л. чили на прах
200 г кетчуп
2 с. л. ябълков оцет
1 с. л. сос „Уорчестър“


Начин на приготвяне:
1
Барбекю сос с праскови
Лукът и чесънът се наситняват и се запържват в маслото на слаб огън.
2
Барбекю сос с праскови 2
Добавят се обелените и нарязани на малки кубчета праскови и се готвят 5 минути.

3
Барбекю сос с праскови 3
Сипват се захарта, кетчупът, сосът „Уорчестър“, чилито и оцетът.
4
Барбекю сос с праскови 4
Готви се 10 минути. Сосът се поднася към изпечени на скара крилца или печено пилешко филе.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: