Барото

Гост: Николина Чакърдъкова
Източник: Бон Апети
Дата: 04.12.2004
Барото
 
Необходими продукти:
500 г свинско контра филе
500 мл бяло вино
1 буркан лозови листа
2-3 скилидки чесън
3-4 клонки джоджен
масло за намасляване на листата
черен пипер и сол на вкус



Начин на приготвяне:
1
Барото
Месото се нарязва на малки късове. Лозовите листа се намасляват, поръсват се с черен пипер и сол. Във всяко се поставя късче месо, малко наситнен чесън и магданоз. Завиват се.
2
Барото 2
Готовите сарми се нареждат в предварително намаслен гювеч. Покриват се с цели листа джоджен, налива се виното.
3
Барото 3
Гювечът се захлупва, като капакът се запечатва се с тесто от брашно и вода. Пече се при температура 220 градуса, докато заври. След това се оставя да къкри във фурна около 2 часа при температура 150 градуса.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


148 ДУШИ ОНЛАЙН
Mariyana Petrova коментира рецептата Сельодка под шуба
Mariyana Petrova коментира рецептата Сельодка под шуба
Миленски коментира рецептата Сарми с лапад и булгур
Миленски се регистрира в сайта.
Slaveya се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: