Бърз шоколадов мус

Дата: 23.11.2009
Източник: Бон Апети
Бърз шоколадов мус
 
Необходими продукти:
600 г течен шоколад
150 г краве масло
3 яйца
1 ванилия
 

Начин на приготвяне:
1
Течният шоколад и маслото се поставят в купа и се оставят на топло, за да омекнат. Жълтъците се отделят от белтъците.
2
Разбиват се с миксер, добавят се ванилията и жълтъците и отново се разбърква.
3
Белтъците се разбиват на сняг и постепенно се добавят към сместа.
4
Мусът се изсипва в купички и се слага за около час във фризер или за по-дълго в хладилник.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


491 ДУШИ ОНЛАЙН
Valentina Moneva се регистрира в сайта.
Bedriya Arif се регистрира в сайта.
Стела Костадинова се регистрира в сайта.
Doncho Donchev се регистрира в сайта.
Георги Георгиев се регистрира в сайта.
Иванка Тошева се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта