Бърз шоколадов мус

Източник: Бон Апети
Дата: 23.11.2009
Бърз шоколадов мус
 
Необходими продукти:
600 г течен шоколад
150 г краве масло
3 яйца
1 ванилия


Начин на приготвяне:
1
Течният шоколад и маслото се поставят в купа и се оставят на топло, за да омекнат. Жълтъците се отделят от белтъците.
2
Разбиват се с миксер, добавят се ванилията и жълтъците и отново се разбърква.
3
Белтъците се разбиват на сняг и постепенно се добавят към сместа.
4
Мусът се изсипва в купички и се слага за около час във фризер или за по-дълго в хладилник.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

24.06.2017
Супер сладко :)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


151 ДУШИ ОНЛАЙН
Карамел коментира рецептата Венециански бисквити
Трифонова се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Крем „Печено мляко”
Rosy коментира рецептата Гофрети
Rosy сготви Гофрети
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: