Бърз стек „Сейлсбъри“

Апетитен, сочен и наистина бърз
Източник: Бон Апети
Дата: 18.08.2014

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
800 г телешка кайма
600 г едри печурки
1 домат (около 150 г)
1 връзка пресен лук
60 г фини овесени ядки
1 яйце
6 с. л. зехтин
сол и черен пипер на вкус



Начин на приготвяне:
1
Бърз стек „Сейлсбъри“
Доматът се реже надве и се настъргва.
2
Бърз стек „Сейлсбъри“ 2
Лукът се нарязва наситно.
3
Бърз стек „Сейлсбъри“ 3
Каймата се смесва с лука, овесените ядки, домата и яйцето, и се овкусява със сол и черен пипер.
4
Бърз стек „Сейлсбъри“ 4
Слагат се 2 с. л. зехтин и се разбърква.
5
Бърз стек „Сейлсбъри“ 5
От сместа се оформят 4 големи сплескани кюфтета, подреждат се в намазана с 2 с. л. зехтин тава с незалепващо покритие.
6
Бърз стек „Сейлсбъри“ 6
Гъбите се почистват и се режат наедро, овкусяват се с останалия зехтин, сол и черен пипер и се подреждат в тавата около бургерите.
7
Бърз стек „Сейлсбъри“ 7
Пекат се 20 минути в загрята на 200 градуса фурна. Готовите бургери се поднасят с гъбите и грейви сос от бекон.
Подобни рецепти:
Коментари (3)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Mariyana Petrova коментира рецептата Сельодка под шуба
Mariyana Petrova коментира рецептата Сельодка под шуба
Миленски коментира рецептата Сарми с лапад и булгур
Миленски се регистрира в сайта.
Slaveya се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: