Бърза пилешка крем супа

Дата: 19.11.2009
Източник: Бон Апети
Бърза пилешка крем супа
 
Необходими продукти:
250 г пилешко филе
1/2 глава лук
50 г глава целина
100 г моркови
4–5 стръка магданоз
2 стръка див лук и лентички морков за украса
1/2 лимон
сол и смлян черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Месото се нарязва на кубчета и се слага да ври в тенджера с 400 мл вода. След 10 минути се добавят нарязаните на кубчета лук, целина и моркови.
2
Когато всичко е сварено, се пасира, добавя се нарязаният наситно магданоз и се овкусява със сол и пипер. Ако е необходимо, се долива топла вода или прясно мляко до желаната консистенция.
3
При сервиране се украсява с дивия лук и лентички от морков, направени с белачка. Всяка порция се поднася с резен лимон за допълнително овкусяване.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

01.01.1970
изглежда много вкусно!!!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


262 ДУШИ ОНЛАЙН
Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
Нина Арапкюлиева се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта