Белтъчна заливка за десерти „Меренг“

Дата: 15.02.2010
Източник: Бон Апети
Белтъчна заливка за десерти „Меренг“
 
Необходими продукти:
4 белтъка
225 г захар
 

Начин на приготвяне:
1
Белтъчна заливка за десерти „Меренг“От захарта и 250 мл вода се прави сироп. Белтъците се бият на сняг, като постепенно на тънка струйка се прибавя сиропът.


Съвет:
Със сместа най-често се покриват пайове и кейкове или от нея се правят формички по желание.

Подобни рецепти:
Коментари (1)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


105 ДУШИ ОНЛАЙН
Иванка Тошева се регистрира в сайта.
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
Гери Донкова се регистрира в сайта.
Maria Koleva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта