Бисквитена торта с праскови

Дата: 02.08.2015
Източник: Fifi
ТИТЛА: Чирак
Бисквитена торта с праскови
 
Необходими продукти:
1 пакет бисквити за торта
1 пакет нишесте с ванилия (или друг вид по избор)
700 мл мляко (или студена вода)
1 ч. ч. захар
праскови (или други плодове по избор)
 

Начин на приготвяне:
1
Нишестето се разтваря в 100 мл мляко (или студена вода) и при непрекъснато разбъркване се добавя към 600 мл врящо мляко (или вода), предварително подсладено със захарта.
2
В тавичката се редят последователно бисквитите и кремът.
3
Между всеки ред се слагат нарязани и обелени праскови.
4
Завършва се с крем и с праскови. По желание се настъргва шоколад или орехи.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

19.08.2016
Страхотен и лесен десерт!
1.
Изпрати
лично съобщение

16.08.2015
Много е вкусна, благодаря за идеята. :)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Elena Bejan се регистрира в сайта.
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта