Тоскански хляб с розмарин
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
03.02.2014 яко
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
21.12.2013 Идеални са за за чай или кафе!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
12.10.2013 Вкусни!!!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
23.10.2013 Хрупкави и много ароматни са тези бисквитки!Направих ги с орехи, защото нямах бадеми.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Вече няколко пъти правих тези бисквитки с розмарин и искам да ви споделя, че всичките ми роднини и приятели са очаровани! Страхотни са! :)
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...