Шоколадов кейк с червено цвекло
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
10.01.2020 Според мен захарта е много, сложих половин чаша и стана страхотен!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
03.10.2018 Използвах 170гр кафява захар, 120гр масло (но следващия път бих намалила количеството!) и около 100гр сумарно брашно от двата вида - винаги приготвям сладките с точни грамажи, а чашите и лъжиците определено ме объркват :) Блондито се получи много вкусно!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
07.09.2013 Наистина страхотна рецепта :) Браво
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Направих този сладкиш.Пекох го без вентилатор,на 180 градуса,за 30мин.Наистина е много вкусен.Благодаря за точната рецепта.Вие сте истински професионалисти.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Много е вкусен, но ми се струва, че не му трябва печене с вентилатор, тъй като го изсуши.Въпреки това, вкуса е страхотен.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...