Боб по гръцки "Фасулати"

Източник: Бон Апети
Дата: 23.03.2005
Боб по гръцки
 
Необходими продукти:
1 ч. ч. зрял фасул
2 моркова
2 домата
1 глава лук
1/2 връзка магданоз
1 к. ч. зехтин
1 ч. л. мащерка
1 ч. л. риган
1 с. л. сол


Начин на приготвяне:
1
Боб по гръцки
Фасулът се почиства и се вари, като първата вода се изхвърля. Прибавят се нарязаните наситно моркови, лук и домати.
2
Боб по гръцки
Полива се зехтинът. След 20 минути се подправя с мащерка и риган. Вари се, докато фасулът достигне кулинарна готовност. Поръсва се с наситнен магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


153 ДУШИ ОНЛАЙН
Карамел коментира рецептата Венециански бисквити
Трифонова се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Крем „Печено мляко”
Rosy коментира рецептата Гофрети
Rosy сготви Гофрети
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: