Боден дедо по кюстендилски

Дата: 25.04.2009
Източник: Бон Апети
Боден дедо по кюстендилски
 
Необходими продукти:
1 франзела
200 г шунка
100 г кашкавал
50 г краве масло
1 глава чесън
4-5 с. л. паста от маслини
черен пипер и сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Боден дедо по кюстендилскиФранзелата се нарязва на половини и вътрешността се издълбава.
2
Боден дедо по кюстендилски 2Парчетата се загряват за кратко във фурна и отвътре се намазват с краве масло.
3
Боден дедо по кюстендилски 3Шунката, кашкавалът и скилидките чесън се нарязват. Смилат се в блендер заедно с пастата от маслини, черен пипер и сол на вкус.
4
Боден дедо по кюстендилски 4Франзелата се пълни с получената смес, поръсва се с настърган кашкавал и се запича за кратко във фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Златка Техова се регистрира в сайта.
Светлана коментира рецептата Пиле фрикасе
Kiakka Anna се регистрира в сайта.
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта