Бонбони „Трюфел“

Рецептата е приготвена от майстор-сладкаря Весела Веселинова
Източник: Бон Апети
Дата: 06.07.2010
Бонбони „Трюфел“
 
Необходими продукти:
35 мл животинска сметана
20 мл глюкоза
100 г черен шоколад
100 г растителна сметана
100 г какао
200 г черен шоколад


Начин на приготвяне:
1
Животинската сметана и глюкозата се кипват. Съдът се дръпва от огъня и се добавя натрошеният шоколад. Разбърква се до разтопяването на шоколада и се прибавя растителната сметана. Сместа престоява 1 ден в хладилник.
2
Оформят се топчета и се оставят да престоят във фризер около 30 минути.
3
Черният шоколад се разтопява на водна баня. Оформените топчета се топват в разтопения шоколад и се овалват в какаото.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Карамел коментира рецептата Венециански бисквити
Трифонова се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Крем „Печено мляко”
Rosy коментира рецептата Гофрети
Rosy сготви Гофрети
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: