Боровинков оцет

Дата: 19.08.2015
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
300 г боровинки
500 мл ябълков оцет
2 с. л. захар
 

Начин на приготвяне:
1
Боровинков оцетБоровинките се слагат в керамична касерола.

2
Боровинков оцет 2Намачкват се леко с преса за картофи.
3
Боровинков оцет 3Заливат се с оцета.
4
Боровинков оцет 4Поръсват се със захарта.
5
Боровинков оцет 5Кипват се за около 5 минути.
6
Боровинков оцет 6След това се прехвърлят в буркани и се оставят за 1 нощ в хладилник.
7
Боровинков оцет 7Сместа се прецежда през марля, без да се притиска.
8
Боровинков оцет 8Разпределя се в стерилизирани стъклени бутилки и се съхранява в хладилник до един месец.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Иванка Тошева се регистрира в сайта.
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
Гери Донкова се регистрира в сайта.
Maria Koleva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта