Брауни с течен шоколад

Дата: 16.04.2015
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
300 г течен шоколад
5 яйца (размер М)
30 мл крем ликьор
50 г лешници
краве масло за намазване
 

Начин на приготвяне:
1
Брауни с течен шоколадЯйцата се разбиват с миксер, до побеляване (около 10 минути).
2
Брауни с течен шоколад 2Шоколадът се разтопява на водна баня.
3
Брауни с течен шоколад 3Смесва се с яйцата и ликьора и се разбърква.
4
Брауни с течен шоколад 4Сместа се изсипва в намазана с масло форма за печене, поръсва се с накълцаните ядки и се пече около 15 минути в загрята на 180 градуса фурна с вентилатор.
5
Брауни с течен шоколад 5Сладкишът се охлажда и се сервира.

Подобни рецепти:
Коментари (3)
3.
Изпрати
лично съобщение

06.05.2016
Бърз и много вкусен десерт!
2.
Изпрати
лично съобщение

03.10.2015
Стана много вкусно :) Препоръчвам го на всички, които обичат шоколадови десерти :)
1.
Изпрати
лично съобщение

18.04.2015
Великолепно предложение. Много бързо и лесно изпълнение. Аз добавих и захар при разбиването на яйцата, защото сметнах, че шоколадът няма да бъде достатъчно сладък по вкуса на семейството ми. Още веднъж поздравления, Стоян и Лора.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


130 ДУШИ ОНЛАЙН
Диляна Борисова се регистрира в сайта.
melly коментира рецептата Индийска грис халва с ябълки
Елена Стоянова се регистрира в сайта.
Радина Великова се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта