Браунис

Дата: 21.06.2005
Източник: Бон Апети
Браунис
 
Необходими продукти:
50 г шоколад
2 ч. л. прясно мляко
1/4 ч. ч. какао
1 ч. ч. пудра захар
50 г маргарин
1 щипка сол
1 ч. л. бакпулвер
1/2 капсула есенция ванилия (2 пакетчета на прах)
1/4 ч. ч. какао
1/2 ч. ч. маргарин
3/4 ч. ч. брашно
1 ч. ч. захар
2 яйца
1/2 капсула есенция ванилия (2 пакетчета на прах)
 

Начин на приготвяне:
1
БраунисРазмекнатият маргарин се смесва със захарта. Постепенно се добавят яйцата, като се разбива. Ароматизира се с ванилията.
2
Браунис 2Брашното се пресява и се смесва с пресятото какао, бакпулвера и солта. Добавя се в разбитите яйца и се бърка, докато стане хомогенна смес. Изсипва се настърганият шоколад.
3
Браунис 3Сместа се разпределя в намазнена и покрита с хартия за печенеправоъгълна тавичка, подходяща за микровълнова фурна. Пече се 3 минути на максимална мощност и 10 минути на средна мощност. Оставя се да престои във фурната 5 минути.
4
Браунис 4Фъдж се приготвя, като разтопеният маргарин се смесва с пудрата захар и какаото. Ароматизира се с ваниловата есенция. Налива се прясното мляко.
5
Браунис 5Сладкишът се покрива с глазурата. Поднася се добре охладен.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

01.01.1970
Не се слага капак по време на печенето. Може да стане и в нормална фурна. Също така и маргаринът да се замени с масло.
1.
Изпрати
лично съобщение

01.01.1970
Йенската тавичка трябва ли да е с капак?Може ли във фурната да се опече и може ли да заместим маргарина с масло?
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Иванка Тошева се регистрира в сайта.
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
Гери Донкова се регистрира в сайта.
Maria Koleva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта