Брускети с дип от авокадо

Свежо предястие
Източник: plamak
ТИТЛА: Експериментатор
Дата: 11.05.2015
Брускети с дип от авокадо
 
Необходими продукти:
1 багета
2 бр. авокадо
2 домата
1-2 скилидки чесън
1/2 лимон
20 мл зехтин (олио)
магданоз
сол на вкус


Начин на приготвяне:
1
Багетата се нарязва на филийки.
2
Филийките се препичат и докато са още топли, се натриват с чесън и леко се поръсват със зехтин (олио).
3
Дипът от авокадо е подобен на гуакамоле, но без част от основните продукти. Костилките на двата броя авокадо се отстраняват. Месестата част се намачква и към нея се добавят нарязаните наситно парченца домати (без семките). Към сместа от авокадо и домати се добавя магданоз, прясно изцеден лимонов сок и сол на вкус. Дипът се поднася върху изстиналите филийки.
Подобни рецепти:
Коментари (4)
4.
Изпрати
лично съобщение

27.01.2024
Свежо и вкусно !
3.
Изпрати
лично съобщение

02.01.2016
Обожавам брускети и авокадо-бърза, лесна и много вкусна рецепта.
2.
Изпрати
лично съобщение

02.10.2015
Наистина е много вкусно, бързо и лесно.
1.
Изпрати
лично съобщение

21.08.2015
Обожавам авокадо, а в този вариант е много вкусно! Позволих си да добавя малко люто за апетит!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


232 ДУШИ ОНЛАЙН
Карамел коментира рецептата Венециански бисквити
Трифонова се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Крем „Печено мляко”
Rosy коментира рецептата Гофрети
Rosy сготви Гофрети
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: