Брускети с филе „Елена“

Дата: 13.07.2015
Източник: Evgeniq Nakova
ТИТЛА: Хоби готвач
Брускети с филе „Елена“
 
Необходими продукти:
за брускетите:
1 франзела
300 г филе „Елена“
краве масло
за дресинга:
2 с. л. зехтин
1 малка връзка босилек
2 скилидки чесън
1 ч. л. червен винен оцет
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Нарязваме филето на тънки ленти.
2
Нарязваме франзелата на тънки филийки и ги печем 15-20 минути на 200 градуса.
3
Намазваме запечените филийки с масло и отгоре слагаме навитото на рулца филе.
4
Всички съставки за дресинга се смилат в блендер, до получаване на еднородна смес.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


391 ДУШИ ОНЛАЙН
Светлана коментира рецептата Пиле фрикасе
Kiakka Anna се регистрира в сайта.
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
Кремена коментира рецептата „Вита“ торта
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта