Брускети с праз и саздърма

Дата: 10.10.2016
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 дълга багета
5 стръка праз (бялата част)
300 г саздърма
30 г краве масло (+ за намазване)
пушен лют червен пипер на вкус
 
Бон Апети препоръчва:

Начин на приготвяне:
1
Брускети с праз и саздърмаПразът се наситнява и се задушава под капак с маслото и 150 мл вода. След като омекне, се оставя, докато започне да се пържи.
2
Брускети с праз и саздърма 2Саздърмата се реже на кубчета, изсипва се при праза за 5 минути, като се разбърква.
3
Брускети с праз и саздърма 3Хлябът се реже на филийки, маже се с масло и се пече около 8 минути в загрята на 190 градуса фурна с вентилатор.
4
Брускети с праз и саздърма 4Хлябът се гарнира с праз и саздърма, поръсва се с лют пипер и се поднася.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


103 ДУШИ ОНЛАЙН
Elena Bejan се регистрира в сайта.
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта