Брускети с розов домат и босилек

Дата: 07.06.2016
Източник: Betti Ivanova
ТИТЛА: Експериментатор
Брускети с розов домат и босилек
 
Необходими продукти:
150 мл зехтин
1 розов домат
багета (франзела)
песто „Дженовезе”
 

Начин на приготвяне:
1
Багетата се нарязва на филийки с дебелина от около 1 см, които се нареждат в тава, с хартия за печене на дъното.
2
Намазват се със зехтин и се запичат за около 10 минути в предварително загрята на 180 градуса фурна.
3
Доматът се обелва и се нарязва надребно, залива се с малко зехтин, поръсва се обилно с босилек и се разбърква.
4
Така овкусените домати се разпределят върху филийките и брускетите се връщат във фурната за още 5 минути. Готовите брускети се поднасят със сос песто „Дженовезе”.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


176 ДУШИ ОНЛАЙН
Иванка Тошева се регистрира в сайта.
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
Гери Донкова се регистрира в сайта.
Maria Koleva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта