Бухнал омлет с пресен лук

Дата: 02.03.2016
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
4 яйца
2 връзки пресен лук
250 мл прясно мляко
150 г топено сирене
100 г брашно
2 с. л. краве масло
1/2 ч. л. бакпулвер
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Бухнал омлет с пресен лукЛукът се почиства, измива се и половината се наситнява.
2
Бухнал омлет с пресен лук 2Яйцата се разбиват. Прибавят се брашното и бакпулверът. Разбърква се.
3
Бухнал омлет с пресен лук 3Налива се млякото и отново се разбива.
4
Бухнал омлет с пресен лук 4Сипва се и наситненият лук. Овкусява се със сол и черен пипер.
5
Бухнал омлет с пресен лук 5Маслото се загрява в тиган с термоустойчива дръжка.
6
Бухнал омлет с пресен лук 6Налива се яйчената смес, отгоре се слага нарязаното на кубчета сирене.
7
Бухнал омлет с пресен лук 7Подреждат се и целите стръкове лук.
8
Бухнал омлет с пресен лук 8Омлетът се пече 15–20 минути в загрята на 200 градуса фурна, с вентилатор.
Подобни рецепти:
Коментари (5)
5.
Изпрати
лично съобщение

03.09.2016
Лесно и вкусно :)
4.
Изпрати
лично съобщение

17.07.2016
Много хубаво се получи. Нямах пресен лук и сложих грах. В добавка - сибирски лук.
3.
Изпрати
лично съобщение

14.06.2016
Бързо, лесно и много различно.
2.
Изпрати
лично съобщение

07.04.2016
Бързо,лесно и много вкусно хапване!
1.
Изпрати
лично съобщение

03.03.2016
Бързо и лесно приготвих същия омлет. Хареса ми като идея!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Elena Bejan се регистрира в сайта.
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта